top of page

Ladattavat materiaalit

Minulle palvelumuotoilijana ja psykiatrisena sairaanhoitajana on tärkeää, että jokaisella olisi mahdollisuus eri keinoin kiinnittää huomiota omaan ja perheen hyvinvointiin. Uskon jakamisen kulttuuriin, siihen, että hyviä ideoita levittämällä kollektiivinen eli yhteisöllinen hyvinvointi lisääntyy.

Tältä sivulta voit ladata ilmaiseksi itsellesi käyttöön erilaisia materiaaleja. Erityisesti suosittelen kuormitusprofiilia tehtäväksi yhdessä koko perheen kanssa! Materiaalin saat ladattua itsellesi pdf-tiedostona joko painiketta tai kuvaa klikkaamalla.

Laajempien ilmaisten materiaalien saamiseksi pyydetään liittymään sähköpostilistalle. Listalle liittymällä saat ensimmäisenä tietoa erilaisista tarjouksista ja uusista palveluista. Lisäksi joka kuukausi saat käyttöösi uusia työkaluja tai vinkkejä perheenne hyvinvoinnin vahvistamiseen!

(Sivut rakentumassa, pian tulossa lisää!)

Nimetön suunn.malli (36).png
Nimetön suunn.malli (37).png

Kuormitusprofiili A4

Kuormitusprofiili auttaa sinua tunnistamaan elämässäsi tekijöitä, jotka lisäävät voimavaroja ja niitä, jotka voimistavat kuormitusta. Vahvistat myös kykyäsi kuormitustason vaihteluun ja hyödyntämään jo ennakoivasti voimavaroja lisääviä tekijöitä elämässäsi. Loistava työkalu myös keskustelunaloitukseen kumppanin tai muun perheenjäsenen kanssa. Erityisvoimia.fi sivulta löydät version tehtäväksi lapsen näkökulmasta!

Kuormitusprofiili esimerkki A4

Esimerkki miten täyttää kuormitusprofiilia sekä millaisia asioita esimerkiksi voi huomioida. Voi olla, että tunnistat näistä itsesi tai sitten et. Tähän ei ole olemassa oikeita tai vääriä vastauksia. 

bottom of page