top of page

Palvelut

Psykososiaalinen ja vertaistuellinen keskusteluaika, riippumatta siitä missä olet. Voit valita itsellesi joko etätapaamisen tai Oulun alueella myös kotikäynnin. Toisinaan jo yksi tapaaminen saattaa riittää. Päänsisäisen kaaoksen rauhoittaminen omaa kokemusta kuvaavien sanojen avulla ja kuulluksi tuleminen ovat yllättävän tärkeitä asioita hyvinvoinnista puhuttaessa.

Myös minulla on pieni lapsi, joten ymmärrän hyvin perhe-elämän äänet. Voit hyvin osallistua tapaamiseen lapsen kanssa, mutta olet ansainnut myös hetken keskeytyksetöntä aikaa oman hyvinvoinnin äärellä. Olen kuitenkin täällä koko teidän perhettänne varten. 

Huomaathan, että kyseessä ei ole psykoterapeutin antama terapia vaan matalan kynnyksen psykiatrisen sairaanhoitajan palvelu/kokonaisuus, jossa tavoitteena on voimavaroja lisäävien tekijöiden tunnistaminen ja niiden tuominen osaksi arkea koko perheen hyvinvointia lisäten

Hinnat voimassa vuoden 2022 loppuun.

Uutta!

Lisätietoa hinnoista ja tapaamisista

Sairaanhoitajan palvelut ovat ALV 0%. Hinnat sisältävät kattavan alkuhaastattelun, erilaisia harjoituksia sekä lisämaksusta hoitotyön yhteenvedon. Teen tapaamisista tilannekohtaisesti lyhyet kirjaukset Vello-asiakasrekisteriin ajanvarauksen yhteyteen. Voit lukea tietosuojaselosteesta lisätietoa tästä.

Lasku tulee sähköpostiisi viimeistään tapaamispäivänä. Laskun eräpäivä on 14 vuorokauden päästä, mutta on suositeltavaa maksaa se mahdollisimman pian. Korttimaksu ei ole vielä mahdollista, mutta on tulossa.

Kotikäyntien hinnat sisältävät matkakulut 20 kilometrin säteellä Oulun keskustasta. Tämän ylittävältä matkalta veloitetaan lisäksi 0,46snt/km.

 

Voit perua tapaamisen 24h aiemmin tai siirtää aikaa kertaalleen maksutta. Peruuttamattomasta käynnistä laskutetaan normaali hinta. Äkillisissä sairastapauksissa olethan yhteydessä minuun.

Etätapaaminen toteutetaan videoyhteyden välityksellä, jossa käytetään tietokoneen web-kameraa, tablettia tai älypuhelinta. Yhteyteen käytetään jotain käytössä olevista salattua yhteyttä hyödyntävistä videoneuvottelusovelluksista. Yleisin käytetty sovellus on Microsoft Teams. Voit ladata sen valmiiksi laitteelle, jota haluat tapaamisessa käyttää.

Ota yhteyttä

Pohditko voisiko Äidin mieli olla Sinua varten? Ota rohkeasti yhteyttä. Voimme varata sinulle myös ilmaisen soittoajan ja miettiä asiaa yhdessä!

Kiitos yhteydenotostasi!

bottom of page